Skip to content
Home » Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Tämä on Kasvetaan yhdessä -hankkeen verkkosivuston saavutettavuusseloste. 

  • Saavutettavuusseloste koskee sivustoa https://kasvetaanyhdessa.fi/ 
  • Kasvetaan yhdessä hanke on ESR-rahoitteinen kehittämishanke.
  • Hanke on käynnissä 1.1.2021 – 31.10.2022 
  • Olemme arvioineet sivuston saavutettavuuden itse 
  • Saavutettavuusseloste on päivitetty 14.6.2021 

Digipalveluiden saavutettavuuden tila 

Kasvetaanyhdessa.fi -sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Seuraavassa kerrotaan, mitkä saavutettavuusvaatimukset eivät täysin täyty sivustolla. 

  • Vastine puuttuu joistakin aikasidonnaisista medioista (webinaaritallenteet). Saavutettavuusvaatimus, joka ei täyty: 1.2.1 Pelkkä audio tai pelkkä video (tallennettu).  

Perusteluna aikasidonnaisen median tekstityksen puuttumiseen on kohtuuton rasite lyhytaikaisen hankkeen toteutusresurssien puitteissa. Lisäksi hankkeen kohderyhmä on hyvin rajoitettu: uusimaalaisten PK-yritysten johto ja kehittäjät.  

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? 

Kerro saavutettavuuspuutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, huomioita, kysymyksiä ja parannusehdotuksia kasvetaanyhdessa.fi -verkkosivustoon ja sen saavutettavuuteen liittyen. Voit lähettää huomioisi sähköpostitse seuraaville henkilöille: Mervi Halonen. Sähköposti on muodossa etunimi.sukunimi@ttl.fi.

Valvontaviranomainen 

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle sähköpostitse. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto 

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö 

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus@avi.fi 

puhelinnumero vaihde 0295 016 000