Tule kuulemaan ajatuksia, miten yritys voi selvitä koronakriisistä ja menestyä koronan muokkaamassa toimintaympäristössä!

14.9.2021 klo 10-11
Innovatiiviset ratkaisut liiketoiminnassa pandemia-aikana
Pandemia-aika on haastanut yrityksiä muuttamaan toimintaansa enemmän tai vähemmän. Tässä webinaarissa ovat yritysvieraina Evantia Oy:stä henkilöstöjohtaja Ninni Kuusela ja tuotepäällikkö Mirjam Kempas sekä Ravintolafactoryn toimitusjohtaja Matti Karvonen. He kertovat, miten he kehittivät uusia tuotteita ja palveluja muuttuneessa tilanteessa, paineen alla.

2.11.2021 klo 10-11

Kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Ennakoi tuottaaksesi menestystä

Koronan jälkeen osaamme kyllä varautua pandemiaan, mutta yrityksen toimintakykyisyyden varmistaminen kaikissa tulevaisuuden muutoksissa vaatii valppautta kaikkien muidenkin mahdollisten kehityssuuntien suhteen. Havaitsemme muutoksia aiemmin ja tarkemmin, kun koko henkilöstö ja koko verkosto on mukana tekemässä havaintoja toimintaympäristöstä. Tulevaisuuden suuntien tarkasteluun on saatavissa myös paljon asiantuntijoiden tuottamia ennusteita. Tarkastelemme webinaarissa joidenkin mahdollisten kehityssuuntien vaikutusta pk-yritysten toimintaan.

14.12.2021 klo 10-11
Uusi normaali myös päätöksenteossa – 
hyödynnättekö kaikkien tietoa

18.1.2022 klo 15-16

Pysy palvelumuotoilun menetelmien avulla asiakkaiden pulssilla – asiakkaiden tarpeet muuttuvat koko ajan, ota asiakkaat mukaan kehitystyöhön

Webinaarit on suunnattu PK-yritysten johdolle ja kaikille asiantuntijoille. Webinaarien kesto on 60min ja ne ovat maksuttomia. Webinaarit sisältävät innostavan yritysvieraan puheenvuoron, Laurea-ammattikorkeakoulun ja Työterveyslaitoksen asiantuntijoiden alustuksia sekä mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia muiden yritysten edustajien kanssa.